Αρχική Σελίδα Νέα

Υπαίθρια σταθερή οδηγημένη μέθοδος επιθεώρησης στηλών χάλυβα πινάκων διαφημίσεων

Πιστοποίηση
Κίνα Topbright Creation Limited Πιστοποιήσεις
Κίνα Topbright Creation Limited Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Τίγρη ευχαριστιών. Η υπηρεσία σας είναι φανταστική.

—— Lundi, Νότια Αφρική

Έχω αγοράσει από τις οδηγήσεις TBC λόγω της καλής υπηρεσίας, των λογικών τιμών και της γρήγορης απάντησης.

—— Thomas, Αυστρία

Έχει εργαστεί μαζί για περισσότερο από 2 έτη, πολύ επαγγελματικά. Όλο το πρόστιμο εργασιών προϊόντων.

—— Rosana, UK

Καλή ποιότητα, μεγάλοι κατασκευαστές, είμαστε ευχαριστημένοι από τα προϊόντα σας.

—— Jenny, Νορβηγία

Το προϊόν έρχεται γρηγορότερα από το αναμενόμενο. Πολύ καλός!

—— Ricado, ΗΠΑ

Ευχαριστίες, όλες που λειτουργούν καλά με τους πελάτες μας.

—— Damon, Καναδάς

Μεγάλο προϊόν. Σχετικά εύκολος να εγκαταστήσει. Εργάζεται πραγματικά καλά. Πολύ γρήγορη παράδοση στην Αυστραλία. Μεγάλος μετά από τη βοήθεια πώλησης.

—— Richard, Αυστραλία

Ένα θαυμάσιο κομμάτι της επίδειξης. Γρήγορα στέλνοντας. Ο πωλητής μεταχειρίστηκε πολύ δροσερό, πολύ ικανοποιημένος με την αγορά.

—— Alan, Γερμανία

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Υπαίθρια σταθερή οδηγημένη μέθοδος επιθεώρησης στηλών χάλυβα πινάκων διαφημίσεων
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Υπαίθρια σταθερή οδηγημένη μέθοδος επιθεώρησης στηλών χάλυβα πινάκων διαφημίσεων

Υπαίθρια σταθερή οδηγημένη μέθοδος επιθεώρησης στηλών χάλυβα πινάκων διαφημίσεων

 

Εκτός από την εξασφάλιση της ποιότητας του σώματος οθόνης, η επίδειξη πινάκων διαφημίσεων των υπαίθριων σταθερή οδηγήσεων τύπων στυλοβατών έχει μια σημαντική πτυχή που πρέπει να εξεταστεί, δηλ., ο στυλοβάτης της επίδειξης των οδηγήσεων. Η επιθεώρηση της ασφάλειας του στυλοβάτη της επίδειξης των υπαίθριων σταθερής οδηγήσεων μπορεί να πραγματοποιηθεί στις ακόλουθες τρεις πτυχές.


01. Η επιθεώρηση της βάσης των οδηγήσεων επιδεικνύει τη στήλη


Υπάρχουν δύο κύρια μορφές και σχεδιαγράμματα του ιδρύματος: 1. Κάποιος είναι ο ισορροπημένος τύπος βαρύτητας, δηλ., το ανώτερο φορτίο ισορροπείται κυρίως από τη βαρύτητα ιδρύματος μεγάλος-όγκου, η οποία είναι γενικά ένα συγκεκριμένο ίδρυμα. Αυτή η μορφή βάσεων είναι κατάλληλη για τη χρήση όταν το χώμα είναι μαλακό και έχει ένα ανοικτό εργοτάξιο οικοδομής. 2. Άλλος είναι ένας τύπος ιδρύματος σωρών, ο οποίος είναι κυρίως ένας διευρυνμένος σωρός. Αυτός ο τύπος μεθόδου ιδρύματος μπορεί να επιλεχτεί υπό τον όρο του περιορισμένου εργοτάξιου οικοδομής. Κατά καθορισμό της βάσης της οθόνης διαφήμισης, την είναι πρώτα απαραίτητο να ελεγχθούν τα αρχικά σχέδια και τα δομικά υλικά του, και να ανασκαφθεί έπειτα η βάση εάν οι όροι συμφωνούν, και ο έλεγχος εάν οι όροι της μεθόδου βάσεων, το βάθος ενταφιασμών, και η κλίμακα είναι σύμφωνα με τα σχέδια. Τα μπουλόνια βάσεων επίδειξης οθόνης των υπαίθριων σταθερά οδηγήσεων επιλέγονται για τη δοκιμή δύναμης. Για άλλες έρευνες περιοχών, κατά επιλογή μιας οθόνης διαφήμισης με ένα ισορροπημένο ίδρυμα βαρύτητας, το ειδική προσοχή πρέπει να πληρωθεί στην παρουσία ή την απουσία εδαφολογικών διογκώσεων ιδρύματος γύρω από τις ρίζες των στηλών χάλυβα, και το ίδρυμα που διαμορφώνεται αφότου τινάζεται το ίδρυμα κάτω από το φορτίο αέρα. Η κατάρρευση της εδαφολογικής επιφάνειας, ενδεχομένως, δείχνει ότι η αντι-ανατροπή της βάσης έχει αποτύχει να καλύψει τις απαιτήσεις, και υπάρχει ένας κίνδυνος της κατάρρευσης στο πλαίσιο της δράσης του ισχυρού ανέμου ανά πάσα στιγμή, και πρέπει να ενισχυθεί αμέσως.

Υπαίθρια σταθερή οδηγημένη μέθοδος επιθεώρησης στηλών χάλυβα πινάκων διαφημίσεωντα τελευταία νέα της εταιρείας για Υπαίθρια σταθερή οδηγημένη μέθοδος επιθεώρησης στηλών χάλυβα πινάκων διαφημίσεων  1


02, ελέγχουν το υλικό της στήλης και την ποιότητα της σύνδεσης με το ίδρυμα


Καταρχάς, είναι απαραίτητο να μετρηθεί η διαστρέβλωση της στήλης χάλυβα της επίδειξης των οδηγήσεων. Η διαστρέβλωση της στήλης χάλυβα δεν μπορεί να είναι μεγαλύτερη από 1000/Χ, και πρέπει να μετρηθεί σε δύο κατευθύνσεις. Δεύτερον, η ποιότητα του χάλυβα της στήλης σωλήνων χάλυβα οθόνης διαφήμισης και της εμφάνισης του χάλυβα μπορεί να διαιρεθεί σε ομοιομορφία, εάν υπάρχουν ενδιάμεσα στρώματα, ρωγμές, μη μεταλλικοί συνυπολογισμοί, και σημαντικός διαχωρισμός. Όταν υπάρχει αμφιβολία για την ποιότητα του χάλυβα, η ασφάλεια των δομικών μελών πρέπει να εξασφαλιστεί. Τέλος, έλεγχος εάν η στήλη σωλήνων χάλυβα είναι διαβρωμένη και η ποιότητα του προστατευτικού επιστρώματος δομών χάλυβα. Η ποιότητα των προστατευτικών επιστρωμάτων δομών χάλυβα θα εξεταστεί σύμφωνα με τα σχετικά πρότυπα εθνικών προϊόντων για την ποιότητα των επιστρωμάτων.


Στήλες και τα θεμέλια σωλήνων χάλυβα επίδειξης σημαδιών των υπαίθριων οι σταθερά οδηγήσεων αμπαρώνονται γενικά ή ενώνονται στενά. Για τις αμπαρωμένες συνδέσεις, ελέγξτε για τα ελλείποντα μπουλόνια κατά τη διάρκεια της επιθεώρησης, και τα μπουλόνια δεν πρέπει να παραμορφωθούν, γλιστρημένος, χαλαρωμένος, κ.λπ. εάν υπάρχουν σχέδια σχεδίου, οι προδιαγραφές και τα πρότυπα των μπουλονιών πρέπει να καλύψουν τις απαιτήσεις σχεδίου τα μπουλόνια πρέπει να σκουριά-ενισχυθούν. Εάν η διάβρωση είναι σοβαρή, πρέπει να αντικατασταθεί αμέσως, και τα μπουλόνια πρέπει να στερεωθούν σταθερά και σοβαρά. Για τα υψηλής αντοχής μπουλόνια, το βάθος των μπουλονιών πρέπει να καλύψει τις απαιτήσεις του κώδικα.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Υπαίθρια σταθερή οδηγημένη μέθοδος επιθεώρησης στηλών χάλυβα πινάκων διαφημίσεων  1


επιθεώρηση 03、 του ανώτερου συστήματος μελών πλαισίων χάλυβα


Αυτή τη στιγμή, η σύνδεση μεταξύ της στήλης χάλυβα και το ανώτερο σύστημα μελών πλαισίων χάλυβα είναι συνήθως στις ακόλουθες δύο μορφές: 1. Κάποιος τ-διαμορφώνεται, και ο κεντρικός υπολογιστής διαμορφώνεται από την τ-διαμορφωμένη σταθερή σύνδεση μεταξύ της στήλης χάλυβα και μιας οριζόντιας κύριας δέσμης στο ανώτερο μέρος. Η οθόνη επίδειξης των οδηγήσεων συνδέεται με την τ-διαμορφωμένη άκαμπτη δομή πλαισίων μέσω κάθε κρεμαστού κοσμήματος και της διαγώνιας υποστήριξης. 2. Άλλος είναι ένας διαστημικός τύπος ζευκτόντων, ο ο οποίος κύριος σκελετός ενώνεται στενά από μια ανεξάρτητη στήλη χάλυβα και διάφορες οριζόντιες κύριες ακτίνες παράλληλες ο ένας στον άλλο. Οι κύριες ακτίνες συνδέονται με τις οριζόντιες και διαγώνιες υποστηρίξεις για να διαμορφώσουν ένα διαστημικό σύστημα ζευκτόντων. Η επίδειξη τοποθετείται άμεσα στον κεντρικό υπολογιστή.

Υπαίθρια σταθερή οδηγημένη μέθοδος επιθεώρησης στηλών χάλυβα πινάκων διαφημίσεωντα τελευταία νέα της εταιρείας για Υπαίθρια σταθερή οδηγημένη μέθοδος επιθεώρησης στηλών χάλυβα πινάκων διαφημίσεων  1


Λόγω του βαρέων βαρών των στυλοβατών επίδειξης πινάκων διαφημίσεων των υπαίθριων της σταθερής οδηγήσεων, θα υπάρξουν μερικοί κίνδυνοι ασφάλειας μετά από να χρησιμοποιήσουν το για μια χρονική περίοδο. Η κύρια δομή της επίδειξης των οδηγήσεων πρέπει να επιθεωρηθεί τακτικά και να διατηρηθεί για να εξασφαλίσει ασφάλεια.

Χρόνος μπαρ : 2020-01-02 15:26:50 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Topbright Creation Limited

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: TBC LED

Τηλ.:: 86 (755) 8259 9892

Φαξ: 86-755-8259-9892

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)